Задайте питання юристу

842 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 27 червня 2024, питання №113623

Чи можу я на основі ВОД зразка 1991р (СРСР) виїжджати за кордон

маю ВОД 1991р СРСР, ВИКЛЮЧЕНИЙ з обліку (стаття ...а), в цьому ж році за наказом 260 від 1987 р., в 204 р при перепрописанні на нову адресу поставили ще штамп "НЕ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ"ЯЗАНИЙ" з печаткою та підписом відповідальної особи, тобто керівника Військомату.
Встановив Резерв + щоб подивитись які дані по мені внесені і побачив що я - ВІЙСЬКОВОЗОБОВ"ЯЗАНИЙ !!!
Які мої дії? Знов проходити обстеження і влк? Як виправити цю помилку, маю роботу пов'язану з виїздом за кордон. Чи випустять мене на кордоні з України?

Відповіді юристів (1)

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 4 дні тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Доброго дня.

    РЕКОМЕНДУЮ ВАМ ПОДАТИ ЗАЯВУ ДО ТЦКСП ПРО УТОЧНЕННЯ ДАНИХ В "ОБЕРІГ", З ПРИЄДНАННЯМ НОТАРІАЛЬНО ПОСВІДЧЕНОЇ КОПІЇ ВІЙСЬКОВОГО КВИТКА.

    ПІСЛЯ ОНОВЛЕННЯ ДАНИХ В "ОБЕРІГ", ВИ ЗМОЖЕТЕ ПЕРЕТИНАТИ ДЕРЖАВНИЙ КОРДОН НА ВИЇЗД З УКРАЇНИ.

    Всього доброго.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України