Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 23 вересня 2024, питання №119889

Придатність чи не придатний

Скажіть будь ласка,чи це не придатний чи придатний? написано що ні !висновок влк командир не знає що робити і нічого не коментує.можна звільнитися ?

Відповіді юристів (6)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Ви не долучили висновок ВЛК.

    Звільнення здійснюється:

    на підставі висновку (постанови) військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби або про тимчасову непридатність до військової служби з переоглядом через 6-12 місяців

    • Евгений Михайлуца Клієнт 2 дні тому

      Не можу загрузити фото заключення.я не розумію там пишуть.захворювання,Ні не пов'язані з проходженням служби. А нижче на підставі ст 52 б.придатний до служби у тцк і тд.

      • Богун Сергій Павлович

        Ви придатні до служби в ТЦКСП, підрозділах забезпечення. Пишіть рапорт щодо реалізації рішення ВЛК. Знайдіть відношення з відповідної в/ч.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 3 дні тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 33 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Євгене!

    Про який висновок йде мова?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Евгений Михайлуца Клієнт 2 дні тому
    Не можу загрузити файл
    • Айвазян Юрий Климентьевич
      Айвазян Юрий Климентьевич 2 дні тому

      Адвокат, м. Миколаїв, 33 роки досвіду

      Спілкуватися у чаті

      Ви не маєте права на звільнення з військової служби. Ви визнані ВЛК придатним до служби у певних підрозділах. Якщо Ви служите у бойовій частині та приймаєте участь у бойових діях можете просити про переведення.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA