Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 27 вересня 2024, питання №120215

Чи отримаю я штраф за не оновлення даних

Добрий день. Мені 44 роки, ніколи не мав військових документів, бо майже півжиття сидів у тюрьмі. На момент часу коли треба було оновлювати дані також сидів у тюрьмі в Німеччині. Депортований у серпні в Україну. Маю довідку (поки що на словах, але документи дадуть відразу як треба) що потребую операції на нозі, погано хожу. Чи буде мені штраф і що взагалі може бути якщо я звернусь самостійно у ТЦК. Маю документи що мав срок в Німеччині.

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Якщо Ви не матимете права на відстрочку, при явці до ТЦК Вас поставлять на облік, проведуть ВЛК та мобілізують.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Анонімно Клієнт 3 години тому

      а якщо лікар сказав що мені потрібна операція на нозі? які мої діїї тепер? як отримати відстрочку без документів (немає військового білета), тому що сидів у тюрьмі?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Єдина надія на те, що при явці до ТЦК при проходженні ВЛК Вам нададуть тимчасову непридатність. Це і буде Вашою відстрочкою. Але, я би радив йти до ТЦК після операції, а не до неї. Проте, після того, як закінчеться реабілітаційний період та строк тимчасової непридатності, Вам знову проведуть ВЛК, і, якщо у Вас не буде підстави для виключення з обліку за станом здоров'я або ж підстави для відстрочки - Вас мобілізують.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA