Задайте питання юристу

866 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Виконавче виробництво, 09 жовтня 2024, питання №120820

У АСВП завершено , а у ЄРБ немає взагалі ніякої інформації

Доброго дня. Таке питання:у Автоматизована Система Виконавчого Провадження значиться, як завершено ще за 2019 рік, а у Єдиному Реєстрі Боржників не має ніякої інформації, у Дія також все "чисто", що це означає?
P.S.
У грудні минулого року продав свого "корча" без будь яких перешкод. Просто оформили купівлю-продаж у Сервіс центрі МВС...
P.P.S.
Рахунки, картки та майно не були, та станом на зараз не заблоковані (не арештовані).
Дякую.

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    На це питання відповідь надасть Вам виконавча служба. Звертались до виконавця?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Олександр Клієнт 6 днів тому

      Дякую за відповідь. Звісно, як дізнався то одразу звернувся до виконавців. Якоїсь конкретики не має, тільки зрозумів, що продав свого старого корча за тп, от і штрафанули його, за номером машини. Але, як, що, де та коли незрозуміло. Оплатив те що сказали, але записи так і висять у АСВП. Начебто, ніяких проблем особливих немає, але, знаючи нашу державу... Просто є бажання це видалити. Заяву з чеками надав на ім'я начальника цієї установи, ще у грудні 2023 року. Все робив особисто. Навіть особисто заходив, просив вирішити це питання.

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Треба оскаржити бездіяльність місцевої ДВС або зробити адвокатський запит з вимогою вирішити питання чи відповісти, чому воно досі не вирішено.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України