Задайте питання юристу

869 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Кримінальне право, 26 жовтня 2024, питання №121784

Якщо був засуджений по статті 309ч.3

Вирок муду випробувальний термін на 1рік, але прокурор подав апеляцію, вирок поставлений за рахунок військової служби за наявності вже групи інвалідності і до цього особа не притягувалася до кримінальної відповідальності. Перше засідання було без участі захисника наразі потрібен захисник????

Відповіді юристів (1)

    Турчин Ярослав Олександрович

    ДОБРОГО ВЕЧОРА. Якщо суд в апеляції розглядає справу не в одне засідання, то я б таки задумався щодо потреби в захисникові, оскільки в касацію зараз потрапити буде дуже складно.

    В іншому не аналізуючи документи - сказати однозначно щось майже нереально. Це виглядатиме як гадання на кавовій гущі.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA