Задайте питання юристу

827 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 05 червня 2020, питання №21322

Не можу получить выписку из ЕРДР

Потрібна допомога у внесення справи до ЕРДР. Звернення Я ПИСАЛА 29.05.20.у п'ятницю. Приходила в понеділок 2 рази поговорити зі слідчим, та надати необхідні документи (а саме виписку з банку з інформацією про списання грошей та переписку з лінками з шахраями) але слідчого не було, у вівторок він був зайнятий , але мені надати номер телефону. Домовилися зустрітися в середу. При розмові виявилося , що він не є слідчим а є "опером" і він вже подавав мою справу до слідчого відділу і у справі було відмовлено за недостатністю улік. Хоча я ще нічого не давала бо 2 дні не могла зустрітися з людиною яка веде мою справу. А у заяві сказано, що всі данні по шахрайству в мене є і можу надати. Я надала всі документи і наступного дня дзвонила дізнатись коли я можу прийти й забрати випуску із ЕРДР, але він мені відповів що розгляд про внесення може відбуватися протягом 15 днів. Я хвилююсь за те що справу не буде винесено в ЕРДР і я вже не зможу подати скаргу бо, як я знаю, скаргу на бездіяльність слідчого я можу подати протягом 10 діб після написання заяви. Розкажіть як воно насправді є і що мені робити в даному випадку. Дуже дякую.

Відповіді юристів (4)

    Кирюшин Артем Андреевич
    Спілкуватися у чаті Кирюшин Артем Андреевич 3 роки тому

    Адвокат, м. Київ

    Звернутися Безкоштовна оцінка вашої ситуації

    Здравствуйте.

    Советую вам не медлить, а прямо сегодня подавать жалобу следственному судье в порядке ст. 303 УПК Украины на бездействие следователя.

    Процентов 99, что по вашему заявлению данных в ЕРДР не внесут.

    Если нужна помощь - обращайтесь.

    • Спасибо Вам огромное за помощь!

      • Адвокат Евгений Александрович
        Спілкуватися у чаті Адвокат Евгений Александрович 3 роки тому

        Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

        Звернутися Безкоштовна оцінка вашої ситуації

        Здравствуйте!

        Сотрудники полиции Вас обманывают, так как ведомости в Единый реестр досудебных расследований об открытии уголовного дела должны быть внесены не позднее 24 часов.

        Поэтому, рекомендую Вам не терять время, а подавать жалобу в суд следственному судье.

        Нужна помощь обращайтесь индивидуально через Звернутися.

        Удачи Вам!

    Костюк Любовь Тарасовна
    Спілкуватися у чаті Костюк Любовь Тарасовна 3 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 24 роки досвіду

    Звернутися Безкоштовна оцінка вашої ситуації

    Відомості вносяться до ЄРДР на протязі 24 годин, ніяких 15 діб., напишіть терміново скаргу слідчому судді про невнесення відомостей, 100 % рішення буде на вашу користь. Массу справ оскаржувала, це пряма норма кпк, вони зобов'язані внести відомості і розпочати досудове розслідування, а потім з'ясовувати недостатність доказів.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України