Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Соціальне забезпечення, 27 серпня 2020, питання №27434

Відмова у призначенні субсидії

Я звернулася 18.02.2020 р. в УПСЗН із заявою та декларацією про призначення житлової субсидії на зимовий період (раніше у 2017-2018 рр. мені призначали субсидію).
09 травня я отримала лист-відмову у призначенні субсидії, оскільки за інформацією ДПС та УПФ у мене відсутні доходи (хоча раніше спеціалісту вже надавалась інформація про те. що я працюю ).
В звязку з карантином прийому в УПСЗН не було, на гарячій лінії УПСЗН мені відповіли: «Зберіть довідки з місця роботи, довідку про доходи за 2019 р., довідку з УПФ, копію трудової книжки, оскільки ймовірно у відповідних інстанціях були допущені помилки щодо вас".
28 травня 2020 р. мене не прийняли в звязку з карантином, сказали звернутися не раніше липня місяця.
22 липня 2020 я звернулася в УПСЗН з проханням повторно переглянути мою заяву щодо субсидіїї і надала всі документи, проте мені знову відмовили, оскільки пройшли всі терміни щодо субсидій, де Ви були раніше???
СОБЕЗ не несе відповідальності за помилки податкової, УПФ чи бухгалтера- подавайте на них в суд!!!
ПИТАННЯ: субсидії нема, винних нема, чи правомірні дії працівників УПСЗН. Які терміни призначення, перегляду або оскарження рішень УПСЗН щодо субсидій???


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України