Задайте питання юристу

829 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 22 вересня 2020, питання №29327

Медкомиссия в военкомате

Для выписки сына из квартиры ЦНАП требует обратиться в военкомат за отметкой в военном билете У сына есть военный билет. Он не пригоден к службе в мирное время. Может ли военкомат отправить сына проходить медкомиссию, если он обратится к ним во время призыва. Через месяц сыну исполняется 27 лет. Когда лучше обратиться в военкомат, чтобы не попасть на медкомиссию? До 27 лет? Или после 27?

Відповіді юристів (2)

    Марусяк Андрій Романович

    Доброго дня! воєнкомат у будь -якому разі може направити особу на медкомісію, незалежно від віку для уточнення даних і діагнозів. Відповідь так, може і вік не має значення.

    Інша річ, чи є призов?

    Якщо ваш син піде у вересні, то ймовірність менша, якщо у жовтні-грудні, то ймовірність вища.

    Ідеальні умови, аби ваш син пішов у війцськомат у 27-річному віці та в непризовний місяць, на сьогодні це з січня 2021 року (однак все може змінитись, треба слідкувати за указами президента)

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    В зависимости от того, когда он проходил медкомиссию, возраст и период призыва на срочную воинскую службу не имеют значения.

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через Звернутися.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України