Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Права людини, 04 грудня 2020, питання №34339

Чи можна якось визначити де пошкодили посилку?

Справа в тому що вчора я не змогла поїхати на нову пошту забрати посилку попросила знайомого щоб забрав... Коли знайомий привіз її до мене я побачила що коробка розірвана я спитала що сталося знайомий сказав що зробив зауваження що з коробкою щось не так але працівники сказали що так має бути...Я розумію що треба було її не забирати або поїхати самій і скласти АКТ....Що було в коробці я не знаю бо це був подарунок сюрприз... Скажіть будь ласка можна якось вирішити цю проблемку я не требую компенсації просто хочу з'ясувати де розірвали коробку?

Відповіді юристів (1)

    Любчик Александр Сергеевич
    Любчик Александр Сергеевич 3 роки тому

    Юрист, м. Вінниця, 5 років досвіду

    Доброго дня.

    Наскільки мені відомо, на кожному відділенні Нової Пошти наявні камери відеонагляду. У випадку наявності таких камер можливо побачити чи отримав Ваш знайомий пошкоджену коробку. Якщо так, то необхідно дізнатись, в якому стані вона була до відправки на відповідне відділення.

    Все це необхідно, безумовно, здійснювати у спільній співпраці із відділеннями Нової пошти та їх керівниками.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України