Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 25 березня 2021, питання №40185

Довідка видана замість військового квитка

Доброго дня.
В далекому 2003 році проходив медкомісію яка визнала мене недійсним до військової служби в мирний час. обмежено здатним в воєнний час.
Дали таку картонку з написом Довідка видана замість військового квитка. Сказали бланків нема зайди через півроку. Прийшов через півроку, це було вже в 2004 військово квитка так і не дали, на довідці на звороті написали Знятий з військового обліку пп2 п5 ст. 37 ЗУ про ВО і ВС. райвійськком такий-то підпис печатка. і сказали усе вільний (якщо пропустити матюки). Раніше при влаштуванні на роботу давав цей документ, і його приймали, навіть на державному підприємстві, без питань. Зараз шукаю роботу самому вже 37 років. Можна пояснити що це за документ, і що означає той напис на звороті. З військкомат ніхто нічого не присилав не дзвонив. в розшуку в поліції мене немає.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України