Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 26 березня 2021, питання №40212

Хочу видалити це повідомлення

Хочу це повідомлення видалити,але не знаю як

Лікарські помилки при наданні стоматологічних послуг обходяться клієнтам дорого. Справа не тільки у вартості лікування і недосконалості деяких процедур. Стан здоров'я і зовнішній вигляд зубів сильно впливають на світовідчуття людини, її внутрішній комфорт і самооцінку. Пацієнти звертаються до фахівців з надією відновити нормальну функціональність зубів, отримати можливість широко і вільно посміхатися. Та очікування, на жаль, не завжди виправдані.

Відповіді юристів (1)

    Дмитраш Юлія Віталіївна
    Дмитраш Юлія Віталіївна 3 роки тому

    Юрист, м. Черкаси, 3 роки досвіду

    Доброго дня.

    Взагалі тут потрібно вивчати все, та більше інформації. На яких підставах був обшук, та всі інші процесуальні моменти. Та що значить домовитись і відмітитись в телефоному режимі.

    А так взагалі, у нас діє презумпція невинуватості, і тягар доказування лежить на органах досудового розслідування.

    За консультацією можете звернутися до мене в приватному порядку.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України