Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Соціальне забезпечення, 04 серпня 2021, питання №46407

Якщо не поставили на соц чергу (на квартиру )

Доброго часу доби. Дякую Вам за можливість задати питання .
Мене звати Марина .
На данний момент мені 29 років . З 2004 року проживала в благодійному центрі для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування . В 2008 році отримала статус сироти .
В цьому році дізналася про программу , що сироти , які не отримали житло до 23х років можуть отримати компенсацію .
Так от , я почала дзвонити , дізнаватися за свою чергу , , а мені сказали , що я не стою в черзі на квартиру й ніколи не стояла .
Запитала опікуна , чому не стою вона сказала , що не обов'язково саме їй було мене ставити , що цим займається міська рада , соц відділ .
Я весь час думала , що стою в черзі . Шкода , що по виходу з дитячого центру мені ніхто не сказав , що я повинна стати на чергу. В ВУЗІ теж не задавали такого питання.
Ситуація така , що тепер я не знаю куди мені звертатися та що робити. Діти отримали хто житло , хто компенсацію , а я так і лишилась без ніякої допомоги від держави. Скажіть будь ласка що робити тепер . На чергу по закону можна стати до 23х років , я вже перейшла цей бар'єр


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України