Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Права людини, 18 серпня 2021, питання №47214

как потребовать возврат средств?

здравствуйте!! ситуация такая, забронировали комнату на 11 дней, но так получилось что должны уезжать на 3 дня раньше, хотели чтобы за эти 3 дня когда нас уже здесь не будет вернули средства, хозяйка отказывается, как быть? говорит что не работает в минус

Відповіді юристів (3)

    Юсько Іван Михайлович
    Юсько Іван Михайлович 2 роки тому

    Юрист, м. Рівне, 7 років досвіду

    Доброго дня, Олександра!

    Вирішення ситуації залежить від того як були оформлені Ваші відносини. Якщо письмово - читайте договір і шукайте пункти про дострокове розірвання договору і подайте офіційну претензію письмову хазяйці.

    Якщо ж усно, то домовляйтесь. Можете викликати поліцію і спробувати таким чином вплинути на хазяйку.

    • Александра Клієнт 2 роки тому

      в этом и проблема, что никаких документов, к сожалению, не подписывали :( так что по факту никаких доказательств у ас нет. спасибо за ответ в любом случае!

    Юсько Іван Михайлович
    Юсько Іван Михайлович 2 роки тому

    Юрист, м. Рівне, 7 років досвіду

    Тоді значить попробуйте на неї вплинути, скажіть що будете викликати поліцію, напишете заяву, що вона займається незаконною підприємницькою діяльністю. Іншого варіанту нажаль немає.

    У разі потреби - звертайтесь. Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України