Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Адміністративне право, 17 жовтня 2021, питання №49944

В навчальний заклад вривається батько одного з учнів в нетверезому стані й починає виясняти з вчителями відносини

Часто в навчальний заклад вривається батько одного з учнів в нетверезому стані й починає виясняти з вчителями відносини, іноді в грубій формі з приводу поганого відношення до  його сина, хоча це не правда. Учень, згоряючи з сорому через батька, збирається піти з уроків, щоб не потрапляти нікому на очі, тоді як більшість його однокласників реагує на подію сміхом та зневажливими коментарями. Заклад невеликий, цілодобової охорони немає, є тільки черговий адміністратор або прибиральниця, які нічого не можуть вдіяти. Як поступити в цій ситуації?

Відповіді юристів (1)

    Костюк Любовь Тарасовна
    Костюк Любовь Тарасовна 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 24 роки досвіду

    Доброго дня, я так думаю що підстави таки є якщо дорослий чоловік так себе повів. Крім того, на даний час вчителі відсиджують свої години, і їм байдуже. Кажу це маючи свої приклади в реальному житті, діти б'ться на подвір'ї а три вчителі стоять обговорюють своє особисте життя. Тому в даній ситуації запросіть батьків цього учня, і з'ясуйте ситуацію, крім того треба зібрати дітей і пояснити ситуацію, щоб діти не сміятися з дитини та не знущалися з нього, а не шукайте захисту на юридичному сайті як покарати батька, бо диму без вогню не буває. Я звичайно не вриваюсь в клас коли забираю сина своєї племінниці, бо в неї друга малесенька дитина, і я часто допомагаю їй, то бачу дуже багато недопустимих речей з боку вчителів.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України