Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 26 грудня 2021, питання №53688

Шантаж, вимагання грошей

Добрий день. Допоможіть мені будь ласка. Коротко про ситуацію, я шукав роботу в інтернеті, мені запропонували робити ставки в Парі-Матч, які вони завчасно знають переможця, надіслали мені перші кошти разом з бонусами це 310грн , і сказали куда ставити я так і зробив і виграв, сума складала 430грн.І після цього я сказав, що більше не хочу цим займатись і хотів повернути ім суму але не зміг, бо 430грн. це з бонусами, зміг вивести тільки 60 . Вони стали вимагати 430грн. і заявили, що звернуться в поліцїю, якщо я не поверну.Що мені робити?

Відповіді юристів (1)

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 2 роки тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго вечора. Так як Ви були спільниками, то в поліцію ні вони, ні Ви звертатись, напевне, не будете. Вони тепер, очевидно, будуть пробувати повернути назад гроші.

    Ви можете звертатись до мене для надання додаткових правничих послуг з цього чи інших запитань.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України