Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 04 січня 2022, питання №53944

Зміна місця проживання призовника

Сину 17 років 9 місяців, студент 1 курсу Краківського університета. Закінчував школу у Києві, де займався спортом, батьки проживають у Вінниці.
Наразі є потреба перепрописати сина до батьків, при цьому РВК за місцем попередньої реєстрації відмовляє у знятті з обліку в зв'язку із гіпотетичною відмовою в реєстрації за місцем проживання батьків. Квартира, в якій прописані батьки, знаходиться у власності матері. Як правильно сформулювати і подати заяву до РВК, щоб зняття з обліку відбулось без проблем?

Відповіді юристів (2)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Доброго вечора!

    Взагалі одразу можу сказати, що такі дії військкомату за місцем реєстрації - незаконні.

    І питання потрібно вирішувати саме там, тобто маю на увазі, що складно спрогнозувати зміст заяви, який їх влаштує.

    Що за гіпотетична відмова у реєстрації?? Це повний абсурд!

    Загалом звертайтесь індивідуально ,обговоримо по телефону!

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Добрий вечір!

    "... Наразі є потреба перепрописати сина до батьків, при цьому РВК за місцем попередньої реєстрації відмовляє у знятті з обліку в зв'язку із гіпотетичною відмовою в реєстрації за місцем проживання батьків. Квартира, в якій прописані батьки, знаходиться у власності матері. Як правильно сформулювати і подати заяву до РВК, щоб зняття з обліку відбулось без проблем"?

    - Дії військкомату є незаконними.

    Треба повна консультація алгоритм дій звертайтеся індивідуально через" Звернутися".


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України