Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 20 березня 2022, питання №59205

Реєстрація у віськоматі

Доброго дня! Знаходжуся на заході країни, пішов до військомату ставати на облік, послали на медобстеження з направленнями, яке все ще проходжу. З'явилася необхідність повернутися на схід країни зараз, чи можливо якось виписатися з військомату, чи зараз під час військового стану, вже немає можливості це зробити?

Відповіді юристів (4)

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Здравствуйте!

    Да.

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через кнопку "Звернутися".

    Максим Клієнт 2 роки тому

    Процедура така ж, як і під час мирного часу? Нажаль чомусь мало інформації щодо таких ситуацій, коли вже наче и на медкомісії стаєш на облік, але треба виписатися..

    • Адвокат Евгений Александрович
      Адвокат Евгений Александрович 2 роки тому

      Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

      Здравствуйте!

      Нужны основания для возвращения, желательно подтвердить документально.

      Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через кнопку "Звернутися".

    Максим Клієнт 2 роки тому
    Тобто можуть і не зняти, якщо ще щось не доведеш? Якщо наприклад мені треба їхати додому на схід, просто повертаюсь до себе, то у такому випадку скоріш за все просто не знімуть з обліку? Ще й повістку мабуть дадуть..

Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України