Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 28 червня 2022, питання №67885

Могу ли я пройти медосмотр в военкомате повторно после стационарного лечения?

Если я прошёл медосмотр военкомате и получил результат "годен в военное время", а затем прошёл госпитализацию в связи с резким ухудшением здоровья, то смогу ли я пройти повторный медосмотр и какие для этого нужны документы?

Відповіді юристів (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Олександре!

    Так, Ви можете це зробити, якщо оберети вірний алгоритм дій!

    Якщо Ви звернетесь до мене персонально, я допоможу Вам все зробити без зайвих помилок, а також підкажу, які потрібні для цього документи. Крім того, для повної консультації мені не вистачає інформації про Вас. Отже, як захочете, можемо поспілкуватися онлайн.

    Александр Клієнт рік тому

    Доброго дня! Мені 47 років, я працюю на Інгльській шахті електрослюсарем в підземці. Нам давали броню з 2014 року, це стратегічно важливе підприємство. Але ми стоїмо вже з зими, не добуваємо уран. Мабуть через це нас відправили на медогляд в воєнкомат. У мене проблеми з коліном, порвані меніски, бігати не можу. На медогляді дали направлення до хірурга, він виписав результати МРТ, але голова медкомісії признала мене придатним у військовий час. Медогляд проходив 6 червня. А 16 червня мене викликали по телефону в воєнкомат , щоб я через 4 години з теплими речами їхав на відправку невідомо куди. Я взяв лікарняний, досі лікуюсь вдома, хочу з понеділка лягти в лікарню. У мене двоє дітей, 8 та 13 років, дружина безробітна, більше немає іншого доходу. Якщо я піду в армію і там будуть відставати з виплатами, дружині і дітям не буде за що жити. Чи є це додатковою підставою для відстрочки? Підкажіть, що робити, будь ласка?

    • Айвазян Юрий Климентьевич
      Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

      Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

      Спілкуватися у чаті

      Олександр!

      Якщо Вам буде не важко, залиште коротенькій відгук про мою консультацію: чи була вона Вам корисною, і таке інше...

      Ще раз, вдачи Вам!

    Александр Клієнт рік тому

    Консультація була корисною і професіональною. Дуже дякую!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України