Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 02 липня 2022, питання №68258

Облік осіб, обмежено придатних у воєнний час

Питання таке: ще у далекому 2013 році мене визнали непридатним до військової служби у мирний час і обмежено придатний у воєнний. Тоді я не бачив смислу у тому, щоб зніматися з обліку у місці проживання при переїзді з подальшою припискою у новому місці проживання. І якби не війна я б про це і не думав. Але сталося що сталося. Зараз я думаю над тим, щоб виїхати з дому, де роботи немає, і переїхати у більш безпечний регіон у пошуках роботи. І мене хвилює кілька питань, пов'язаних з цим усім.
По-перше, який правильний алгоритм дій у даній ситуації, що за чим робити? Якщо я знімуся з обліку, перереєструюся, а роботи не вийде знайти і доведеться повертатися?
По-друге, яке покарання у випадку якщо я не перереєструюся на нове місце проживання?
По-третє, який шанс, що хтось згадає про мене із моєю обмеженою придатністю? Куди мене можуть призвати?
По-четверте, який шанс, що при реєстрації на новому місці мене кудись призовуть?


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України