Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Кримінальне право, 16 серпня 2022, питання №71396

Что мне грозит по закону

Добрый день. Был рейд на рынке. У меня полиция изъяла две санитарные книжки с признаками подделки. Одна книжка была просроченная, а другая без фото. Обе были куплены. Выписали уведомление о криминальном нарушении статья 358 часть 4. У меня был условный срок по статье 205_1 часть 2 который закончился в июне. Что мне грозит. Следователь со мной пока не связывался

Відповіді юристів (3)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Добрый день.

    Не совсем понятно что значить "уведомление" .

    Если данный факт был после окончания испытательного срока, то наличие предыдущей судимости на наказание не влияет. По ч. 4 ст. 358 УК Украины предусмотрено наказание штраф до 50 НМДГ или арест до 6 месяцев, или ограничение свободы до 2 лет.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Комаса Александр Владимирович
    Комаса Александр Владимирович рік тому

    Адвокат, м. Чернігів, 11 років досвіду

    Доброго дня. Такого поняття як повідомлення не існує, є поняття підозри в конкретному кримінальному провадженні.. Якщо буде порушено кримінальну справу, то Вас повинні викликати для надання пояснень. При цьому майте на увазі, що на підставі ст. 63 Конституції Ви маєте право відмовитися їх надавати. Крім того, рекомендую з'являтися до поліції/слідчого у присутності адвоката. Не підписуйте жодних документів без фахівця, який зможе проаналізувати документи на предмет їх юридичної значимості у відношенні Вас.

    Якщо необхідні додаткові роз'яснення, звертайтесь особисто.

    З повагою Олександр Комаса.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня!

    За такое правонарушение предусмотрено по ч. 4 ст. 358 УК Украины наказание в виде штрафа до 50 необлагаемых минимумов или арест до 6 месяцев, или ограничение свободы до 2 лет.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України