Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Кримінальне право, 22 листопада 2022, питання №76120

Міжнародні Банківські справи

Добрий вечір.Звертаюсь по такому питанню, банк в країні ЄС, не повертає мої гроші.В гривнях.Підскажіть будь ласка, що в такому випадку робити?

Відповіді юристів (2)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Потрібно знати більше інформації. Яка країна? Був переказ або інша транзакція, яким чином було оформлено перебіг грошей та інше. Всі ці питання потрібно з'ясовувати при спілкуванні.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Роман Клієнт рік тому

    Потрапив в таке не зручне становище.Взяв позику, і на європейський сайт перекинули, верифікацію треба було пройти за гроші.Тепер не видають гроші.Гроші на сайті так і лежать.Тепер просять за якийсь там закон 161 в2 якого немає в наявності.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України