Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 15 липня 2023, питання №88399

Чи є право на відстрочку від мобілізації

Вітаю!
Мій батько інвалід другої групи, чи маю я право на відстрочку від мобілізації якщо в мене ще є сестра яка постійно проживає за кордоном, якщо так то якими документами я можу це підтвердити в тцк.
Дякую

Відповіді юристів (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, так ви маєте право на відстрочку. Треба щоб сестра выслала вам нотаріально завірену копію довідки про тимчасове місце проживання або довідки про постійне місце проживання.

    Для обміну контактів та детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброрго дня, Євгене!

    Ви маєте право на відстрочку. Для того достатньо мати на руках свідоцтво про Ваше народження, посвідчення інвалід 2 групи батька та документ, що підтверджує знаходження Вашої сестри за кордоном.

    У разі виникнення уточнюючих питань, зверніться до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Не був би такий впевнений, як колеги. Те, що вона проживає за кордоном, не позбавляє її обов'язку здійснювати утримання батька. Практики з цього питання як такої ще немає. Тому звичайно треба підтвердити факт перебування сестри за кордоном, але в ТЦК може бути всяке.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 9 місяців тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Здравствуйте!

    Нужно видеть Ваши документы.

    Нужна полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально через кнопку "Звернутися".

    Всего доброго!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України