Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Адміністративне право, 17 липня 2023, питання №88480

Що робити компанії , або директору ,якщо заміни не має?

Директора мобілізовують , ні власник , та інші підлеглі не хочуть виконувати тимчасово обов'язки директора , що тоді робити?

Відповіді юристів (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, найняти іншого працівника, який би міг виконувати дану роботу.

    Або спробувати знайти підстави для відстрочки від мобіліцазії згідно з ст 23 ЗУ про мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

    Для обміну контактів та детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Евген Клієнт 10 місяців тому

    а на момент пошуку заміни , дають військомати відтермінування? чи їм може бути на це всерівно і спокійно мобілізувати без можливості заміни директора?

    • Корнійчук Євген Іванович

      Доброго дня, на це все ровно. Треба домовлятися. Або трохи схитрити. Для обгрунтованої відповіді Треба знати більше інформації.

      Для обміну контактів та детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Євгене!

    Обов'язки директора в такому випадку повинен виконувати засновник компанії.

    Якщо будуть уточнюючі питання звертайтесь до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото. Охоче на них відповім.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України