Задайте питання юристу

859 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Кримінальне право, 20 липня 2023, питання №88655

Нужен адвокат для представительства в суде Фастовского р-на

Доброго дня! Меня избили соседи на моей территории (частная собственность) на почве личной неприязни в ввиду того, что 1,5 года назад я заявила и доказала свои права на тот участок земли (около одной сотки вдоль межи), какой они самовольно захватили много лет назад. На протяжении 1,5 лет они провоцировали скандалы, оскорбляли меня и мою семью, клеветали, порочили мое честное имя; оказывали психологическое давление, объединяясь с родственниками и единомышленниками. Неоднократно я обращалась в органы полиции, местные власти, был суд. Но это их неостановило...Сейчас я прохожу СМЭ и буду подавать в суд. Нужна помощь адвоката. Фастов.

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 33 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Тетяна!

    Можу Вам в тому допомогти без проблем!

    У разі уточнень чи додаткових питань можете поспілкуватись зі мною персонально. Для того треба лише натиснути кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович рік тому

    Юрист, м. Львів, 9 років досвіду

    Доброго Вам вечора. Вам не можна тепер бути самою, щоб на Вас не напали повторно. Якщо Ваша ділянка не огороджена чи погано огороджена, то Вам потрібно організувати побудову міцного високого паркану навколо присадибної ділянки.

    Тепер цілий ряд осіб у Вашому населеному пункті та їх спільники з інших регіонів можуть об'єднатись та активно діяти проти Вас. Вони можуть здійснювати цькування Вас в інтернеті. Вам потрібно добре попросити поліцію захистити Вас від тих сусідів та їх спільників. Остерігайтесь неправдивих доносів на Вас.

    Стаття 122. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження

    1. Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину, -

    карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

    2. Ті самі дії, вчинені з метою залякування потерпілого або його родичів чи примусу до певних дій або з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості, -

    караються позбавленням волі від трьох до п'яти років.

    Стаття 125. Умисне легке тілесне ушкодження

    1. Умисне легке тілесне ушкодження -

    карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

    2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, -

    карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

    Стаття 126. Побої і мордування

    1. Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, -

    карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

    2. Ті самі діяння, що мають характер мордування, вчинені групою осіб, або з метою залякування потерпілого чи його близьких, або з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості, -

    караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

    Ви можете звертатись до мене для надання деяких додаткових юридичних послуг з цього питання. Я можу надати Вам детальну правову консультацію з рядом різноманітних юридичних послуг, написати тексти правничих документів чи надати інші правові послуги.

    • Таня Клієнт рік тому

      Все так и есть, как вы писали. Мне нужен адвокат для постоянного взаимодействия и присутствия на судах. Мне крайне необходимо привлечь этих соседей к ответственности с компенсацией. Сможете ли вы взяться за это? Спасибо.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Нове у блогах Юристи.UA