Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Права людини, 29 липня 2023, питання №89124

Що робити в разі такої ситуації?

Доброго дня, вступала на навчання в 2020 році,хотіла вступити на юридичний факультет але середній бал був 136 (потрібно 140 для юридичного) тому мені порадили вступити на історичний факультет, а потім перевестися на юридичний. провчившись один рік на історичному факультеті, здавши сесію без боргів перевелась на юридичний факультет , здала академ різницю все добре і приступила до навчання, провчившись 2 роки на юридичному факультеті мені кажуть що я повинна знов здавати ЗНО щоб у мене був середній бал не менше 140, якщо до кінця бакалаврату я не здам ЗНО на ці бали, то мені просто не дадуть диплом, що робити в такому випадку?

Відповіді юристів (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Соломія!

    Якщо Вас перевели з історичного на юридичний, і на даний момент Ви вже навчаєтесь там довший час, то вимагати від Вас здачі ЗНО заднім числом керівництво ВНЗ не має права.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото.

    • Соломія Клієнт 9 місяців тому

      дякую за відповідь, які дії мають бути з моєї сторони?

      Що я повинна їм сказати

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Ви повинні вимагати відповідь на Вашу заяву про відрахування.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 9 місяців тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго вечора. ЗНО здають тепер при закінченні середньої школи, а не під час навчання в університеті. Вам краще було вчитись далі на історичному факультеті, щоб закінчити здобуття історичної освіти.

    Якщо Ви навчаєтесь на юридичному факультеті університету та успішно здаєте екзамени, то Вам зобов'язані видати диплом. Якщо Ви маєте бажання скаржитись, то робіть це обережно.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових юридичних послуг з цього чи інших питань. Я можу надати Вам детальну правову консультацію з рядом різноманітних юридичних послуг, написати тексти правничих документів, попрацювати по Ваших відносинах з органами державної влади, в тому числі судово-правоохоронними органами, написати тексти скарг чи надати інші правові послуги.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України