Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Права людини, 29 липня 2023, питання №89139

Чи справжні документи?

Я хочу працевлаштуватись закордоном і мені скинули документи але я не впевнена, що вони справжні, як перевіряти таких людей?

Відповіді юристів (4)

    Винограденко Антон Анатолійович
    Винограденко Антон Анатолійович 9 місяців тому

    Юрист, м. Харків, 13 років досвіду

    Доброго дня! Згідно Переліку суб'єктів господарювання, які займаються працевлаштуванням за кордоном (https://www.me.gov.ua/Documents/List?lang=uk-UA&id...), дана Фізична особа - підприємець має право займатися таким видом діяльності, така Ліцензія на працевлаштування за кордоном є діючою станом на 15 липня 2023 року.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Аліна!

    Документи реальні.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Документи справжні.

    Але, ФОП має право офіційно працевлаштовувати лише до Федеративної Республіки Німеччина та лише на вакансію слюсаря.

    Тому скоріш за все замість договору про надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном Вам нададуть Договір про надання консультаційних послуг, який буде оплатний та не несе обов'язок працевлаштувати Вас, а лише надати інформацію про певні вакансії.

    Згідно статті 38 ЗУ "Про зайнятість населення"

    Суб’єкт господарювання, який надає послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, зобов’язаний БЕЗОПЛАТНО надавати громадянам України консультації та інформацію про переваги легального працевлаштування за кордоном, характер майбутньої роботи, умови та розмір оплати праці, умови проживання в державі перебування, наявність міжнародних договорів (угод) у сфері працевлаштування та соціального забезпечення, укладених між Україною та державою працевлаштування.При виникненні додаткових питань натискайте "Звернутися". Всього доброго!
    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Так, документи є справжніми.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України