Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 31 жовтня 2023, питання №95898

Зберігання оригіналів документів

Оригінали висновку влк та оригінали документів на основі яких винесено заключення про обмежену придатність мають зберігатися у мене чи в тцк? І якщо у мене то на яку статтю я можу посилатися щоб забрати оригінали? Просто в зв'язку з тим що мене відправляють мені потрібно буде показати ці документи в учебці (мені не можна бігати) я хочу знати чи забирати у тцк оригінали чи робити собі копії.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Руслане!

    Після проходження ВЛК одна довідка з висновком про Вашу придатність повинна бути видана Вам, а друга передається до ТЦК.

    У відповідності із пунктом 3.8 глави 3 розділу II Наказу МОУ № 402 від 14.08.2008 року «Про затвердження Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України»: постанови ВЛК військових комісаріатів оформлюються довідкою ВЛК (додаток 4 до Положення) та копія довідки видається на руки особі, яка пройшла медичний огляд.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України