Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Виконавче виробництво, 24 листопада 2023, питання №97431

Снять блокировку с карты Приватбанка

Карту заблокировали. В банке сказали что это не они а "внешний арест".Робот-консультант банка озвучил сумму долга по исполнительному производству-2500грн. В Дии нашёл два производства.оба закрыты. Одно из них на сумму 2500грн.Комунальные услуги. Написал исполнителю на почту указанную в Дии и в Едином реесте должников.Не отвечают. Телефон на автоответчике. Подскажите что делать? Если оплачу по реквизитам указанным в "Реестре".уйдёт письмо автоматом в банк для разблокировки или как? Подскажите.

Відповіді юристів (8)

    Богун Сергій Павлович

    Краще звернутися безпосередньо до виконавчої служби де накладено арешт. Так буде швидше. Автоматично арешт з карткового рахунку не зніметься.

    • Вячеслав Клієнт 5 місяців тому

      А туда нужно обращаться с квитанцией или просто с документами? А по почте они не работают? Я инвалид.мне не всегда удобно находится в госзаведениях.

      • Богун Сергій Павлович

        Можете звичайно поштою.

        • Вячеслав Клієнт 5 місяців тому

          А может такое быть.что долг уже списан а письмо с разблокировкой в банк не отправили просто?

          • Богун Сергій Павлович

            Може бути, що державний виконавець не виніс постанову про зняття арешту та не виключив Вас з реєстру боржників. Таке буває. Може бути, що арешт накладено на підставі постанови про створення наприклад витрат виконавчого провадження, судового збору тощо. Вам необхідно зайти в реєстр боржників і подивитися стосовно себе інформацію. Також зателефонуйте до ДВС та переговоріть з виконавцем, який веде Вашу справу.

            • Вячеслав Клієнт 5 місяців тому

              В Реестре указано два провадження.одно с реквизитами банка.другое без. То что без. в приложении ДИЯ датируется 2018 годом. А первое закрыто в 22ом. Сумма долга с витратами виконавчого провадження сходится полностью с тем что озвучили в банке. Но проблема что они не отвечают на письма и звонки. А в боте исполнительной службы .по моему запросу выскакивает всё тоже самое.но пишет что исполнители "не дie"(не действует или не работает)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Вячеславе!

    Вам потрібно звернутись до виконавця особисто.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Вячеслав Клієнт 5 місяців тому

      А закрытое от открытого производства отличаются? Закрытое разве не аннулированое?


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України