Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Кримінальне право, 26 листопада 2023, питання №97525

Вартість послуг адвоката

Скільки коштуватимуть послуги адвоката на одне судове засідання в місті Конотоп. Вдячний заздалегідь

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Максиме!

    Це питання договірного характеру, яке залежить від багатьох чинників, тож уніфікованої відповіді на нього не існує. Рекомендую переговорити з кількома різними адвокатами, аби мати уявлення про ціни на такі послуги у Вашому місці.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Турчин Ярослав Александрович

    ВІТАЮ ВАС, пане МАКСИМ!

    Як правило адвокати по таким "роздрібним схемам" не працюють.Монополія як вона є . Спасибі Петру Олексійовичу Порошенку за "підвищення" захищеності громадян шляхом обдираловки та відсутності будь-яких додаткових можливостей для захисту окрім безальтернативних послуг армії адвокатів.

    Як правило при формуванні ціни, адвокати враховують тип судочинства (цивільне, адміністративне, кримінальне, адмін.відповідальність, господарське) та складність справи (аліменти, розлучення, поділ майна, оскарження штрафів тощо). Крім того, дуже складно працювати по справі, якщо заяви по суті (позов, відповідь на відзив або відзив на позов і заперечення) - писав не ти, а хтось інший. І тобі в одному засіданні треба словесно вчинити диво і переконати суддю. Таке буває, але не часто. Все залежить від психології судді. Одні судді читають справу і не особливо слухають в дебатах, інші - навпаки сприймають справу не через те, що написано в позові, а лише те, що наговорять сторони при розгляді справи.

    Якщо не секрет, чим викликана потреба в присутності адвоката у справі в 1 засіданні? Ви прям переконані, що буде 1 засідання, а не 2-3?! Судді часто вносять корективи у плани клієнтів.

    В будь-якому разі, більшість адвокатів зараз розлінились і приймають участь у справі дистанційно, через підсистему відеоконференції системи "Електронний суд" ЄСІТС, тож Вам підійде реальний адвокат не з призупиненою практикою з цього сайту, незалежно від місця його фактичного знаходження.

    Але перед тим як платити, перевірте такого адвоката по ЄРАУ (Єдиному реєстру адвокатів України) та попросіть показати свідоцтво, яке підтверджує право на діяльність адвоката. Бо з довірливими клієнтами трапляються різні недоречності.

    https://erau.unba.org.ua/

    З повагою, юрист-правозахисник Я.О. Турчин (м. Гамбург, Німеччина)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Питання потрібно обговорювати виключно з адвокатом. Ціни формують адвокати виходячи із спеціалізації, досвіду і такого подібного.

    Успіхів.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України