Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Права людини, 30 листопада 2023, питання №97808

відновлення прав людини

До Вас звертаються підопічні Онуфріївського геріатричного пансіонату, наше відчуття, що нас тримають як "в'язнів", коли директора Швачка В.В. забороняє виходити за територію пансіонату без перепустки, яку видають не всім, при повернені з села Онуфріївка, людина що відчиняє ворота перевіряє ручну поклажу і саму людину, перевіряють вміст посилок і т.д.
На звернення підопічних, департамент соціального захисту населення м. Кропивницький, одні відписки, а Управління соціального захисту населення Онуфріївської селищної ради Олександрійського району, тим паче звертатись нема сенсу. Швачка В.В. з 90-х керує пансіонатом.

Пробували звертатись в інтернеті, але як каже адміністрація пансіонату: "Пишіть, пишіть, але все перешлють нам і відловіть яку треба ми напишемо" і це говориться з усмішкою людини яка не боїться відповідальності.

Ось тут біль докладно ще з 2017-р. так нічого не змінилось: https://monitor-info.com.ua/places-nofreedom/onufriivskyy-geriatrychnyy-pansionat-i397?fbclid=IwAR3WsE15bBIo4oEzCcJyQsgFQRli27ObXE958VLmA3lBCPMxfbmb2fNTCPw

Допоможіть як і куди можна звертатись, щоб відстоювати свої права вільної людини, а не "в'язня"?


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України