Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 05 грудня 2023, питання №98219

Дол по исполнительному листу

Здравствуйте. Исполнитель арест на счёт не наложил, а просто со счета забирает все деньги до ноля которые поступают. Не 20% а всё в счёт погашения исполнительного листа. Имеет он на это право? Спасибо!!!

Відповіді юристів (2)

    Богун Сергій Павлович

    Треба більш детально аналізувати ситуацію. Що за 20%? Аліменти?

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Руслане!

    Для того, аби виконаіець мав право списувати з Вашого банківського рахунку кошти, він повинен надіслати до банку виконавчий лист і накласти на рахунок арешт. Іншого порядку в даному випадку не існує.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України