Задайте питання юристу

835 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Адміністративне право, 30 грудня 2023, питання №99524

АРМОР база - видалення

внесено в базу АРМОР по 210. Ніякої постанови не отримував, не підписував. Повістку не отримував. Підозрюю що внесли після дискусій на блок пості. Яким чином видалитися?

Відповіді юристів (2)

    Богун Сергій Павлович

    Звертайтесь до суб'єкта за ініціативи якого Вам внесли в базу.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Володимире!

    Складно вважати цю систему офіційною. Це є помічна система праціників поліції, яка містить оперативну інформацію, що повинная допомогати згаданим працівниками в їх повсякденній діяльності. До статусу громадян України та тим більше обмеження їх прав, ця система ніякого відношення не має. Є багато випадків, коли з подачи ТЦК в АРМОР цілком агульно з подачи ТЦК вноситься інформація, яка не відповідає дійсності.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України