Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 07 лютого 2024, питання №101691

Зняття та постановка на облік

Доброго вечора, шановні юристи.
Раніше писав, що не знімають з обліку при переїзді в інше місто. Нічого слухати не хочуть.
Маю наступне питання, якщо все таки зможу отримати ВПО та стати на облік в новому ТЦК чи можна звернутися до старого, щоб отримати відмітку знято з обліку та в заяві вказати в зв'язку з переїздом та постановкою на облік в новому ТЦК? Чи знову будуть маринувати без підстави.
ПС: подзвонив місцевому юристу щодо відмови в знятті з обліку, він сказав що є якась лазівка і треба взяти якусь довідку по новому місцю проживання. Але ця інформація коштує 2000 гривень(

Дякую всім хто витрачає свій час та консультує безкоштовно. Я також роблю, але в своїй сфері)

Відповіді юристів (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Василю!

    А Ви не пробували направити скаргу в вищестоячий ТЦК в копії МОУ про те, що Вам безпідставно відмовляють у знятті з обліку?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Василь Клієнт 3 місяці тому

      Доброго дня, пане Юрію.

      Відправив лист укрпоштою в обласний ТЦК з вільним переказом ситуації з відмовою в районному тцк в знятті з обліку по договору оренди, але я зневірився і хочеться підстрахуватися без очікування в місяць. Щодо копії в МОУ я не зовсім розумію як це зробити. Направити ще один такий лист Укрпоштою, але на адресу МОУ?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        На майбутнє: пишите скаргу на обласний ТЦК і саме у скарзі зазначаєте другого адресата МОУ. Відправляєте за двома адресами. Так, можете і зараз направити другого листа на адресу МОУ.

        • Василь Клієнт 3 місяці тому

          Вибачте, що нахабнію, але у Вас часом немає прикладу подібної скарги?

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Часом немає, але складного нічого в написанні такої скарги я не бачу.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України