Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 26 февраля 2024, вопрос №102793

Яке рішення має прийняти орган ДРАЦСу? Чи вплине на рішення органу ДРАЦС у перебування у стані вагітності обох жінок – К. та А.?

В. та К. подали до органу ДРАЦСу заяву про реєстрацію шлюбу. Датою реєстрації шлюбу було визначено 1 квітня. Напередодні дня реєстрації шлюбу - 31 березня до органу ДРАЦСу звернулась А. з вимогою відмовити у реєстрації шлюбу між В. та К. з наступних причин. З її слів, вона і В. протягом останніх п'яти років перебувають у фактичному шлюбі, в якому у них народилась спільна дитина. При цьому усі родичі та знайомі сприймають В. та К. як чоловіка і дружину.
Яке рішення має прийняти орган ДРАЦСу?
Чи вплине на рішення органу ДРАЦС у перебування у стані вагітності обох жінок – К. та А.?

Ответы юристов (1)

    Давидко Ігор Анатолійович

    дєтка. вчись з кодексів


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України