Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 28 февраля 2024, вопрос №102905

Питання щодо сплати судового збору

Добрий день шановний юрист.
Будьласка допоможіть мені.
Звертаюся до Вас з наступним питанням:
Ухвалою цивільного суду першої інстанції у жовтні 2023 задоволено клопотання/заяву про визнання виконавчого документа таким, що не підлягає виконанню та було визнано виконавчий лист (я стягувач) таким, що не підлягає виконанню.
Зараз я подаю заяву про перегляд вищезазначеної ухвали суду за нововиявленими обставинами. Я не знаю у якому розмірі мені сплатити судовий збір за подання цієї заяви. У свою чергу. Я прочитав, що відповідно до статті 4 ЗАКОНУ Про судовий збір за подання заяви про перегляд судового рішення сплачується 150 відсотків ставки, що підлягала сплаті при поданні заяви про визнання виконавчого документа таким, що не підлягає виконанню.
Але я не знаю чи сплачувався судовий збір боржником при поданні заяви про визнання виконавчого документа таким, що не підлягає виконанню. У копії вказаної заяви яка надійшла до мене немає квитанції про сплату судового збору. Ознайомитися з матеріалами справи я не можу так як знаходжусь в іншій частині України.
Підкажіть будь ласка скільки мені потрібно сплатити судового збору за подання заяви про перегляд вищезазначеної ухвали суду за нововиявленими обставинами. Враховуючи вказані вище обставини. Заздалегідь дякую Вам.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України