Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Земельное право, 06 марта 2024, вопрос №103254

Виплата оренди по паю на перід

Доброго дня.
Я придбала земельний пай.
Земля знаходиться в оренді.
Звернулась до орендаря для зміни кервізиів для виплати орендної плати і вони мені повідомили, що кошти на 2 роки вперід були виплачені попередньому власнику. Тепер свої кошти за оренду я зможу отримати лише через 2 роки. Маю питання, чи є це законним?

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Нехай надасть доказ такої сплати згідно умов договору оренди.

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Сплата орендної плати наперед є законною і так як Ви є правонаступником всіх прав та обов'язків по договору, то орендар правий (якщо він дійсно платив ці гроші).

    Але в цьому випадку, ви маєте право, якщо продавець паю не повідомив Вас про цю обставину, стягнути з продавця орендну плату за ці два роки

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Тетяна!

    Вам потрібно звертатись до попереднього власника з цим питанням, бо незрозуміло з якої причини він не повідомив Вам про відповідну обставину.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України