Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 13 марта 2024, вопрос №103539

Потрібен адвокат для рішення справи

Потрібен адвокат, який спеціалізується на кримінальних справах, а саме наркотики та крадіжка. Вже є рішення суду, потрібен спеціаліст (локально у м. Вінниця): який може скласти та подати апеляцію ну і зробити так, щоб суд змінив своє рішення в кращу сторону. До кінця терміну подачі апеляції залишився тиждень + -

Ответы юристов (3)

    Турчин Ярослав Александрович

    ВІТАЮ ВАС! Наскільки мені відомо на платформі немає адвокатів, які безпосередньо працюють у Вінниці та надають консультації тут, тому щоб не втратити час на подання апеляції - паралельно рекомендую шукати адвоката іншим, класичним способом. За допомогою відгуків знайомих.

    Можливо подивіться по судовому реєстру вироки по м. Вінниця та Вінницькому апеляційному суду і встановіть, які адвокати по таким справам вигравали справи.

    https://www.reyestr.court.gov.ua/

    Одразу скажу, у Вінницького апеляційного дуже мало виправдовувальних вироків. Як правило вони навпаки, приймають за апеляцією прокурора набагато гірші рішення.

    А зробити так, щоб суд змінив рішення - то вже треба шукати рішалу, який вирішує питання корупційним шляхом.

    Оскільки суддів та посередників зараз регулярно прослуховує СБ, то будьте обачні та обережні!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитре!

    Наберіть в пошуку ключові слова адвокати Вінниці та обирайте ті контакти, власники яких мають досвід в кримінальних справах не менш, як 7-8 років. Когось та знайдете. Робіть це не гаючи часу, бо часу на апеляцію не так вже і багато, а Вашому адвокату ще треба буде "вжитись" у справу, провести певну підготовчу роботу тощо.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Гретченко Павло  Євгенович

    У Вас тридцядь днів на апеляцію! Не обов"язково щоб адвокат був з Вінниці. Шукайте по відгукам в інтернеті та сарафанним шляхом.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України