Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 13 марта 2024, вопрос №103554

Клопотання про витребування доказів

Позовна заява щодо оскарження постанови про порушення ПДР.
"Клопотання про витребування доказів" необхідно подавати окремим листом(формою) до позовної заяви і у якій кількості шт., згідно учасників сторін або лише одну для суду, або клопотанням у самій позовній заяві в мотивувальній або прохальній її частинах? Докази відповідно вказаного у постанові номеру здійснення відеозйомки порушення ПРД і чи потрібно вказувати додатково про витребування відео з нагрудної камери працівника поліції?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юрію!

    Клопотання окремою формою разом із позовною заявою. Відповідачу клопотання надсилати не потрібно.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Давидко Ігор Анатолійович

    Без надання суду копії звернення до відповідача за цими доказами - суд може розцінити це як неповагу і зловживання правами і застосувати санкції, які будуть суттєво більшими за Вашу економію на спеціалістах у галузі права.

    Знаєте,як робота юриста схожа на роботу хірурга ? І той і другий рухає руками, один пише або друкує, інший ріже ). То ж якщо Ви можете допомогти собі як юрист, то можете допомогти як хірург, вирізати апендикс, наприклад ) Ви мене почули. Без образ.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України