Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 14 марта 2024, вопрос №103620

чи може жінка піти в зсу

скажіть будьласка чи можу я жінка 58 років піти добровільно в ЗСУ. куди звертатись. які документи потрібно. маю воєнний ще який давали інституті як була воєнна кафедра вчили на медсестру. але на медсестру не хочу. вміла добре стріляти. їздила на змагання. хочу зразу на передову. як добитись щоб зразу відправили на передову без учебки. хочу знищити більше скільки зможу тих московитів що так зищили наше мирне життя. смерті своєї не боюсь.. і так довго не проживу. хочу щоб смерть моя хоч трошки помогла нашим та не була даремною.

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Руслана!

    Вам потрібно звернутись до ТЦК за місцем проживання. Щодо учебки, то навряд чи вийде не проходити навчання. Проте воно зараз триває не більше місяця - це невеликий строк.В ТЦК Ви також повинні зазначити, що Ви маєте професійні навички стрілка, це допоможе Вам отримати бажану ВОС.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Гадаю, що так, можете, але вік майже для виключення з обліку, а тому може бути і відмова. Вам потрібно звернутися до ТЦК та СП за місцем Вашої реєстрації. Без проходження навчання Вас ніхто не направить в зону бойових дій.

    З повагою!

    Адвокат Евгений Александрович

    Доброго дня.

    МАЄТЕ ПРАВО.

    Всього доброго.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України