Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 17 марта 2024, вопрос №103805

Мене виписали із квартири без мого відома

Доброго дня. Мене матір, дядько і бабуся виписали із квартири 15.03.2024 в якій я був зареєстрований 23.10.2012 після приватизації і без права на власність. В останній час відносини з рідними були дуже напруженими, головною проблемою був борг за комунальні послуги, який був ще давно, а на мене хотіли його повісити, щоб я його гасив. Свою частину ком. послуг старався сплачувати кожен місяць. Наскільки я розумію, то процесс реєстрації і зняття реєстрації робиться через тцк, але як вони змогли уникнути в цьому моменті військомат? Я вважаю це прямим порушенням законодавства України. У найближчий час планую звернутися до суду по відновленню реєстрації.

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Богдане!

    Якщо Ви не були прописані у помешканні на час його приватизації, то після того співвласники мали право, як прописати Васза Вашим проханням, так і виписати за спільної згоди без попередження.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас!

    На жаль, деякі ЦНАПи "виписують" без ТЦК та СП. Вам потрібно витребувати відповідне рішення посадової особи ЦНАПу та звернутися до суду, це єдиний варіант по суті.

    З повагою!

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович месяц назад

    Юрист, г. Сумы, 30 лет опыта

    Визначіться які Ваші права порушені і що Ви хочете. Тобто Ви хочете проживати у житлі чи мова йде тільки про реєстрацію. Якщо останнє - навіщо вона Вам ?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України