Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 20 марта 2024, вопрос №104004

Довідка з ТЦК СП для осіб з відстрочкою

Доброго дня, отримав відстрочку від мобілізації згідно ст.23 ч.3 абз.9. Простіше кажучи є близьким родичом зниклого безвісти воїна. У ТЦК СП ніякого документа мені на руки не дали, тільки повістку на 2 серпня, хоча я наполягав. Минуло 3 тижні, відмовки в них, що дуже зайняті і колись зателефонують, як буде готово. Питання: Що це має бути за довідка? Як вона називається? Чи випустять мене за кордон з нею та іншим пакетом документів? Ну і чи повинен я звернутись в ТЦК СП і попередити, що планую виїзд за кордон наприклад на роботу і повинен отримати дозвіл?

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Згідно законодавства надання жодних довідок не передбачено.

    Ви можете звернутися з запитом щодо надання Вам письмового підтвердження щодо надання Вам відстрочки.

    Для виїзду за кордон дозволу ТЦКСП не потрібно.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олексію!

    Зверніться до ТЦК з письмовим запитом щодо надання Вам відповідної довідки або про підтвердження того факту, що Вам надана відстрочка.

    З цією довідкою, ВОД та іншими документами Ви зможете виїхати за кордон. Дозвіл ТЦК для цього отримувати не потрібно.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Адвокат Евгений Александрович

    Доброго дня!

    Для проведення повної і об"єктивної консультації, треба ознайомитися з документами.

    Всього доброго!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України