Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 21 марта 2024, вопрос №104091

Чи можуть виписати штраф за те що відказалась від посилки ?

Чи можуть виписати штраф за те що відмовилась від посилки в якій були таблетки для схуднення? ( я замовила ці таблетки і потім відмовилась від них посилка була вже у відділенні спустя три дні від відмови телефонують мені і представляються якби виконавча служба "що на вас накладений штраф в розмірі 3000 тис грн і дає вибір або я сплачуючи посилку або плачу штраф, я в недопоніманії согласилась забрати, вопрос якщо я не заберу дійсно може бути штраф, а в гет контакт вбила номер по якому телефонували і пише що це шахраї , я перезвонила по цьому номеру і підняла дівчина і сказала що перезвонять і так ніхто ненабрав)
Підскажіть як мені поступити в даній ситуації?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Яна!

    Це дійсно шахраї. Виконавча служба не повідомляє по телефону, що накладений штраф. Виконавча служба виносить постанову про стягнення коштів. Маєте право відмовитись від посилки.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Ігноруйте. Ще раз зателефонують - скажіть, що звернулися до поліції. Більш телефонуватитне будуть.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України