Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 22 марта 2024, вопрос №104126

Розлучення з іноземцем. Фіктивний шлюб

Здравствуйте. Сможете помочь в моей ситуации? Если да,то примерно что по деньгам?
В октябре 2021 года заключила в Киеве брак с иностранцем(гражданин Нигерии) ,брак фиктивный. В феврале мы должны были явиться в миграционную службу и потом развод. Но началась война,муж ищез и с момента заключения брака я его больше не видела. Никаких его документов, адресов, номеров и любой другой инфы у меня про него нету. Сейчас я беременна от своего гражданского мужа я уже полтора года живу с ним. Мы хотим пожениться . Не знаю что делать теперь.
Эту проблему можно решить?

Ответы юристов (4)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Подавайте на розлучення. Механізми є.

    Гордієнко Юрій Петрович

    Доброго дня, Анастасія!

    Щоб укласти шлюб - необхідно розірвати попередній. Хоч це і складно буде зробити, але варіанти є завжди (необхідно більше інформації).

    Звертайтеся, спробуємо вирішити Ваше питання...

    З повагою, адвокат Юрій Гордієнко...

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анастасія!

    Вам треба звернутись до суду із заявою про розірвання шлюбу.

    В цьому Вам може допомогти адвокат, з яким Ви укладете угоду про надання правової допомоги. Все решта може відбутися без Вашої участі.

    Ви також можете зробити це самостійно, азнайомившись із порядком розлучення через суд в інтернеті, зокрема, у застосунку Судова влада.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас!

    Як раз займаюся супроводом однієї такої справи. Ми подаємо до суду позов не про розлучення, а про визнання шлюбу недійним, оскільки він був фіктивним. Тому за потреби звертайтеся.

    З повагою!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України