Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 22 марта 2024, вопрос №104159

Проходження ВЛК військовозобов*язаним

Доброго дня. Така ситуація, я визнаний непридатний у мирний час та обмежено придатний у військовий. Не знаю чому, але мене поставили на облік і одразу зняли. Через відсутність печаті, що я стою на обліку не можу поступити в навчальний заклад. Але питання, якщо буду проходити наступне ВЛК і мене пошлють надообстеження, мені якусь печать поставлять чи видадуть тимчасову довідку ( з якою я зможу спробувати поступити в університет) поки проходитиму дообстеження ?

Ответы юристов (3)

    Мамай Ірина Євгеніївна

    ВІтаю,

    Коли ви визнаний непридатним в мирний час?

    Андрей Клиент месяц назад

    У 2012 році

    Мамай Ірина Євгеніївна

    То ви ще як призовник для строкової служби отримали такий статус. І відразу після цього ви стали військовозобов'яаним, а відтак вам все одно потрібно поновити свої дані в ТЦК. Вас відправлять на нове ВЛК, яке у воєнний час прийме рішення щодо вашої придатності станом на зараз. Якусь, як ви пишите, печатку вам обов'язково поставлять - зокрема про взяття на облік (якщо вас зняли в 2012 році), а також внесуть інформацію щодо придатності. ОДнак є ризик відразу після ВЛК отримати бойове розпорядження про мобілізацію.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України