Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 24 марта 2024, вопрос №104304

Скасування висновку ВЛК "Обмежено-придатний"

Нещо-давно прочитав в інтернеті новину що ВРУ прийняла закон який скасовує такий термін при проходженні ВЛК як обмежено-придатний. Виникає питання чи ті кого до цього часу було визнано обм.-прид. відразу ж стануть придатними чи присвоять їм інший статус?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Іване!

    Закон передбачає, що упродовж 9 місяців після вступу закону у силу, всі обмежено придатні повинні пройти ВЛК для визначення ступеня придатності між "придатний" та "непридатний". Для цього потрібно внести зміни до Розкладу хвороб. Станом на сьогодні ніякої інформації з цього приводу ніхто немає. Які будуть нові критерії "придатності" та "непридатності" невідомо. Потрібно чекати.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Наразі складно про це говорити. Ухвалення законопроєкту 10313 вимагає ще внесення змін до Розкладу хвороб. Це доволі складний процес, а тому наразі не придавайте цьому великого значення.

    З повагою!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України