Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 27 марта 2024, вопрос №104511

Рапорт на переміщення частиною в іншу область

Доброго вечера, чи є якась фінансова допомога, коли робиться переміщення корпуса та батальйонами в іншу область? Не в інший батальйон, а той самий просто в інше місце(інша область). Мобілізована за спеціальністю.

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юлія!

    Мова йде про відрядження?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Юлія Клиент 30 дней назад

    Чесно кажучи не знаю, я прикомандирована до корпуса, а він буде їхати на нове місце яке буде ППД. Але мій батальйон також буде виїжати так як ми батальйон зв'язківці та робимо зв'язок корпусу.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      У разі переїзду військовослужбовців, які проходять військову службу за контрактом, та тих, які проходять кадрову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу Збройних Сил України та Державної спеціальної служби транспорту (далі - військовослужбовці), на нове місце військової служби в інший населений пункт у зв’язку з призначенням на військову посаду, зарахуванням на навчання до вищих військових навчальних закладів, закладів вищої освіти, які мають військові навчальні підрозділи (далі - військові навчальні заклади), та військових коледжів або навчальних центрів (навчальних підрозділів), термін навчання в яких становить шість місяців і більше, без збереження посади за попереднім місцем служби або у зв'язку з передислокацією військової частини (підрозділу військової частини), установи, організації (далі - військова частина) їм виплачується:

      підйомна допомога в розмірі місячного грошового забезпечення на військовослужбовця і 50 відсотків місячного грошового забезпечення на кожного члена його сім’ї, який переїхав з ним на нове місце військової служби;

      добові, встановлені Кабінетом Міністрів України для працівників, які перебувають у відрядженні, за кожний день перебування в дорозі (далі - добові) на військовослужбовця та кожного члена його сім’ї, який переїхав разом з ним.

      Мобілізованим військовослужбовцям виплата підйомної допомоги не передбачена. Тільки у разі укладання контракту на проходження військової служби та переміщенні на нове місце служби, військовослужбовець набуває право на цю виплату.

      https://www.mil.gov.ua/zvernennya-gromadyan/vidpov...

    Юлія Клиент 30 дней назад

    дуже дякую Вам

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Прошу! За потреби звертайтесь.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України