Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 11 апреля 2024, вопрос №105280

Відстрочка. В наявності старий білий білет від військомату

Доброго дня. В мене є довідка(білий білет) видана замість військового квитка ще в 2005 році військоматом. Непридатний в мирний час.
На сьогодні я є студент денної форми навчання в університеті( перша вища освіта)
Щоб отримати відстрочку підійде мій документ? Чи відправлять на ВЛК обов'язково? Чи можуть видати новий документ від ТЦК без проходження ВЛК

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анатолію!

    Треба було б звичайно подивитись на Ваш військово-обліковий документ, але Ви повинні мати, в залежності від віку, або приписне (до 25 років), або тимчасове посвідчення чи військовий квиток.

    При отриманні ВОД можуть направити на проходження ВЛК.

    Якщо Ви не подавали в ТЦК заяву на відстрочку з підтверджувальними документами, то це також треба зробити під час отримання ВОД.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас!

    На жаль, але такий документ треба точно оновлювати. На ВЛК відправлять обов'язково, тут немає чого і гадати. Ні, новий документ без проходження ВЛК Вам не видадуть. Однак не хвилюйтеся, все можливо вирішити з найменшими ризиками для Вас.

    З повагою!

    • Анатолій Клиент 19 дней назад

      Дякую Вам за відповідь


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України