Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 11 апреля 2024, вопрос №105373

Питання про заміну посвідчення офіцера

Доброго дня. Потрібна допомога в наступному питанні. Прийшов у тцк маю бронь всі документи. Віддав тимчасове посвідчення офіцера для заміни. Тцк вилучає посвідчення, видає повістку з позначкою, що вилучено для заміни і вже місяць не видає документ мотивуючи, що перевіряє бронь. На обліку в тцк стою влк пройшов. Питання, чи має право тцк не видавати нове посвідчення і чи є терміни в яких тцк має видати документ, а не повістки з позначкою про вилучення. Дякую.

Ответы юристов (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олексію!

    На жаль, терміни видачі ВОД не визначені чинним законодавством, що надає можливість ТЦК затягувати справу.

    Все, що Ви можете зробити у даній ситуації - це подати скаргу до вищестоячого ТЦК й бажано при тому також зробити її у копіях для ОК та Генштабу. Зазвичай, так справа рухається скоріше.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Олексій Клиент 18 дней назад

    Дякую за відповідь. ТОбто я к я розумію ТЦК має на законних підставах "мурижити" скільки завгодно часу виписуючи повістки з поміткою про те, що посвідчення вилучено для заміни. Так?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Доброго дня, Олексію! Виходить, що так. В мене був клієнт, який звернувся з питанням, що йому два роки не видають військовий квиток.

    Олексій Клиент 18 дней назад

    Ще раз дякую вам.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Прошу, Олексію! Раджу все ж таки написати скарги. Вдачі Вам!

    Олексій Клиент 18 дней назад

    Спробую. І вам гарного дня


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України