Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 12 апреля 2024, вопрос №105458

Розшук в тцк. Розшук поліцією

Доброго дня. Я отримую соц. допомогу по причині "отримання компенсації особі, яка спільно проживає з психічнохворим", ми не є родичами, але спільно живемо, відстрочку не оформляв.
Сьогодні поліцейські приїхали до мене по місці проживання з питанням, що я в розшуку і маю зявитись в тцк, мене не було вдома і відповідно вони це повідомили сусідам, попердньо про розшук мені казав староста села. Знайомий який працює в тцк, зміг розізнати що я рахуюсь в розшуку з вересня 22р, там вказано, що обмежено придатний і в розшуку.
Як мені діяти в цій ситуації, чи реально виїхати закордон коли в розшуку, бо догляд до кінця травня цього року тільки, чи треба їхати в тцк і які шанси що там не загребуть і дадуть відстрочку?
Також я не служив і військового квитка не забирав в 27

Ответы юристов (8)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Миколо!

    По-перше, Ви не є в розшуку, а просто знаходитесь в оперативній базі МВС.

    По-друге, для виїзду за кордон потрібні підстави. Якщо вони у Вас є, то могжете без проблем виїжджати.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Микола Клиент 17 дней назад

      я маю довідку від психіатра про то шо інвалід2групт потребує догляду і що я той догляд за ним злійснюю і отримую соціальну допомогу 2920 і мені соцзахисті дали довідку, що я отримую ту компенсацію за здійснення догляду.

      Чи достатньо цих факторів щоб виїхати?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Я не бачив Ваші документи. Робити висновки не можу. Але, якщо все так, як Ви кажете, то право на виїзд у Вас можливо і є.

        • Микола Клиент 15 дней назад

          яка вартість консультації щоб ви могли переглянути мою ситуацію і документи і допомогти?

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Правила сайту не дозволяють мені повідомляти про вартість моєї консультації публічно.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю Вас.

    Треба аналізувати Ваші документи, а також спілкуватися з Вами. Тільки після предметної консультації буде зрозуміло, що можливо зробити.

    З повагою!

    • Микола Клиент 15 дней назад

      яка вартість консультації?

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        На жаль, я не можу озвучувати індивідуальну розцінки на правові послуги, але Ви можете звернутися до мене індивідуально. Сайт надає таку можливість.

        З повагою!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України