Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Автомобильное право, 15 апреля 2024, вопрос №105658

Оштрафувала поліція без пред'явлення будь-яких доказів в суді сказали ніяких штрафів нема а виконавча зняла 1350гр з карточькі.

Поліція зупинила без причини остановкі. Ніяких доказів причіни остановкі не надала і я непридьявив документи. Всеодно виписали протокол, бо один із поліцейських знав мої данні. Штраф складав 425гр. Через 7 днів поїхав до суду на оскарження сказали штрафів нема у Вас усе добре. А через врем'я виконавча зняла з карточькі 1350. У мене є навіть відеодокази коли зупинила поліція. Як із ними буть незнаю.

Ответы юристов (2)

    Прокопець Олександр Васильович

    Добрий день! А у вас зберігся протокол від поліції?

    Скоріш за все, поліція оформила за Вами якесь порушення ПДР і передала справу в суд, який (чомусь) розглянув справу без Вашої участі, хоча можливо були повідомлення, які Ви не отримали. Після рішення суду, виконавчий документ передали у виконавчу службу, яка стягнула подвійний штраф та 10% виконавчого збору.

    Подивіться в дію в розділ виконавчі провадження, там повинно бути.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Микола!

    Дивна ситуація... Як вбачається, штраф все ж таки був, оскільки поліція передала протокол до суду. Отже, відповідно до цього повинно бути ріщення суду та відкрите виконавче провадження за яким з Вас стягнули кошти.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України